Vojens Håndboldforening

En stor tak til vores sponsorer

Vi, i Vojens Håndboldforening, er utroligt taknemmelige for den støtte, vi modtager fra vores dedikerede sponsorer. Deres støtte har været uundværlig for vores klub.
Uden dem ville det ikke have været muligt at udstyre vores spillere, holde sociale arrangementer og tilbyde træning af høj kvalitet. Deres engagement i vores forening er et vidnesbyrd om dedikation til sporten og ikke mindst lokalsamfundet. Med deres fortsatte støtte ser vi frem mod en fremtid, hvor Vojens Håndboldforening kan fortsætte med at vokse og tilbyde mange sjove og inspirerende timer i håndboldhallen, til glæde for netop lokalsamfundet. Der skal derfor lyde et KÆMPE stort tak til vores sponsorer.

 

Husk, når I støtter vores sponsorer, støtter I også os og håndbolden i lokalsamfundet. Tænk derfor på vores sponsorer – besøg deres butikker, brug deres tjenester og vis dem, at vi værdsætter deres engagement i sporten. Sammen kan vi sikre, at håndbolden fortsætter med at vokse og trives. Der skal derfor også lyde et KÆMPE stort tak til Jer, for at støtte vores sponsorer.

Andre nyheder