Vojens Håndboldforening

Årets leder i Vojens Håndboldforening

Aarets leder 2018

Årets leder 2018

 • Har været med i Vojens Håndboldforening i rigtig mange år
 • Er meget akkurat og har styr på tingene – intet er overladt til tilfældighederne
 • Hjælper hvert år til strandhåndbold
 • Har også hjulpet til skolestrandhåndbold
 • Er ALTID klar med en hjælpende hånd – det være sig med oprydning i vores materialerum, salg af tøj, hjælper med det praktiske omkring super- lørdage og søndage og meget mere
 • Er aktiv spiller i foreningen på håndboldfitness holdet

Sidst men ikke mindst – så er årets leder primus motor i Vojens Påskecup.

Årets leder

 • Har fuldstændig styr på indkvarteringen, og der er lavet en meget udførlig drejebog, så ingen kan være i tvivl om, hvad der skal ske, og hvad de skal lave.
 • Har et godt forhold til pedellerne på skolerne, og styrer beredskabsplanen med hård hånd.
 • Er en ørn til at rekruttere hjælpere – der er ikke mange, der får lov til at snige sig forbi, uden at de bliver spurgt, om de har meldt sig. Det gør at bemandingsplanen altid er klar, når Påskecup går i luften

Årets leders indsats er uvurderlig for stævnet

Årets leder er en VASKEÆGTE ILDSJÆL !!!!!

ÅRETS LEDER ER GRETE MELCHER

Aarets leder 2019

Årets leder 2019

 • Han går altid forrest.

 • Er ikke bange for at tage hans tørn.

 • Han kan holde en flok skrappe damer ud og er altid lydhør.

 • Han møder op til hver en træning og kamp.

 • Trofast og engageret.

 • Godt humør og en utrolig dedikation.

 • Han har gjort et enormt arbejde for at få dame senior op at køre. Der er nu 2 hold.

 • Han er altid en flittig hjælper bl.a. til PåskeCup.

ÅRETS LEDER ER KURT BRÆNDEKILDE

Aarets leder 2020

Årets leder 2020

Det har været en mærkelig sæson at skulle finde årets leder i. Vi har manglet den sidste 3. del med aktiviteter, som kunne indgå i vurderingen af, hvem der skal være årets leder. Men det var alligevel ikke så svært at finde den rette kandidat.

Årets VHF leder er en person, som ikke kun i år, men gennem flere år har varetaget en opgave, som nemt kunne blive øretævernes holdeplads. Men personen har klaret det rigtig godt. Der har skulle koordineres både med spillere, trænere, kasserer, bestyrelse og leverandører. I perioder har opgaven også skulle løses i THV. 

Nu har I måske gættet det. Årets leder er vores materialemand gennem flere år – Preben. Selv om du nu forlader bestyrelsen og overgiver opgaven til en ny materialemand, er det på sin plads at give en anerkendelse af dit engagement med at være vores materialemand. Du har altid været meget engageret i opgaven, og søgt at løse den til så manges tilfredshed, som muligt, selv om det til tider har været bøvlet. Det har været både i forhold til spillertøj, øvrige materialer til holdene og også, når der skulle sælges overskudstøj i hallen. Du har også været meget engageret i bestyrelsesarbejdet og i PåskeCup. Vi håber, du vil fortsætte lidt endnu med PåskeCup.

ÅRETS LEDER ER PREBEN CHRISTIANSEN

Aarets leder 2021

Årets leder 2021

Som det jo har fremgået af min beretning, så har det været en meget speciel sæson. Det har derfor også været noget anderledes at skulle finde årets leder, når der ikke har været ret mange aktiviteter.

Så vi har ikke kun set på den seneste sæson. Vi har også set tilbage i tiden.

Årets leder har aldrig været bange for at påtage sig ansvaret som træner. Hvis der har været et hold, som manglede en træner ved sæsonstart, så har vedkommende stået klar til at tage imod børnene. Årets leder har også en stor del af æren for at børneafdelingen, især med de helt små, er blevet så stor som i dag.

Årets leder har gennem mere end 15 år været aktiv først som spiller, så træner og bestyrelsesarbejde i 12 år. Over de senere år har han genoptaget arbejdet med at træne de mange mindre årgange, og så har han selv bidraget med 3 medlemmer, da alle hans og Sofias 3 børn spiller håndbold.

ET STORT TILLYKKE TIL ÅRETS LEDER MORTEN GREGERSEN

Aarets leder - Mikkel Henning

Årets leder 2022

Årets leder går til en person som har været med i flere år efterhånden, men som de seneste par år har gennemgået en seriøs udvikling.
Han er gået fra at være en god hjælper og nysgerrig suppleant, til at være en ekstrem vigtig og uundværlig ressource i vores klub.
Lidt om personen:

 • Et fuldgyldigt bestyrelsesmedlem, med en vigtig post i at styre hjemmeside, SoMe og generelt diverse kontakt medier. Herudover er han blevet en vigtig go-to person for mange udefrakommende, som mangler svar på diverse spørgsmål.
 • Vigtig grundsten i sportsudvalget, hvor han aktivt tager imod opgaver.
 • Holdleder for HS – en yderst vigtig ressource for at binde tingene sammen.
 • Træner for U13 drenge
 • Stor del af påskecup, herunder planlægningen og stævnekontoret.

Her udover er det jo også dejligt når vores ledere hjælper med ar producere spillere til klubben 😉

ÅRETS LEDER ER MIKKEL HENNING

Årets leder 2023

Årets leder 2023

Årets leder i VHF går i år til en person som har ydet en ekstra ordinær indsats i sidste sæson.

Personen har været en del af klubben i rigtig mange år efterhånden – både som spiller og som træner. Personen startede sin trænerkarriere for en del år siden, da han takkede ja til at blive hjælpetræner for hans søns hold. Efterfølgende har han været ’fanget i nettet’, som ildsjæle naturligt bliver i sportsforeninger – og her har han flittigt givet en hånd med de steder der har været brug for det. Om det er et trænerjob, en køkkentjans til Påskecup eller om det er at stå i VHF baren til grusbal – betyder faktisk ikke noget! Han er ikke bleg for at ’tage fat’.
De sidste par år har han ydet en ekstra ordinær indsats i vores senior afdeling – først som hjælpetræner og senere som træner. Her har han mildt sagt været ’limen’ der har bundet det hele sammen. Til trods for et skifte på trænerposten midt på sæsonen, har han kæmpet i kulisserne for at folk skulle blive på holdet og fastholde deres motivation, ligeledes forsøgt at sikre at holdet kunne stille med passende bemanding hver weekend til trods for manglende spillere og målmænd. I sidste ende har han hele tiden arbejdet hen imod, at de kære damer var glade og tilfredse (som jo kan være en stor opgave i sig selv 😉)
Slutteligt kan vi nok takke ham for, at vi i den kommende sæson kan stille med 2 dame senior hold.
Du er et vigtigt aktiv i vores forening, og vi håber på at du vil bidrage mange år endnu.

ÅRETS LEDER GÅR TIL: KENNETH EKER.